Bilete BEACH, PLEASE! Festival 2024 - 10-14 iul - Costinesti

BEACH, PLEASE! Festival 2024

Costinesti, Costinești

10-14 iulie

Cumpără bilete

Nr. bilete
General Access — 5 Days Pass

Biletul GENERAL ACCESS iti ofera acces in festival pe toata durata evenimentului. Include pretul biletului 109 EUR si comision de emitere 10 EUR.

200,00 EUR11900 EUR
General Access — 1 Day Pass

Biletul General Access 1 Day Pass îți oferă acces în festival pentru una dintre cele trei zile ale acestuia, la alegere în momentul în care utilizezi biletul. Include prețul biletului 75 EUR și comision de emitere 10 EUR.

130,00 EUR8500 EUR
VIP — 5 Days Pass

Abonamentul VIP oferă acces tip "skip-the-line” în zona de festival, posibilitatea de a privi show-ul de pe platforma VIP elevată, posibilitatea de rezervare a unei mese, toalete separate si baruri private pe platforma VIP. Include pretul biletului 259 EUR si comision de emitere 10 EUR.

400,00 EUR26900 EUR
VIP — 1 Day Pass

Biletul 1 Day VIP Pass oferă acces tip "skip-the-line” în zona de festival, posibilitatea de a privi show-ul de pe platforma VIP elevată, posibilitatea de rezervare a unei mese, toalete separate și baruri private pe platforma VIP pentru una dintre cele trei zile a festivalului, la alegere în momentul în care utilizezi biletul. Include prețul biletului 115 EUR și comision de emitere 10 EUR.

200,00 EUR12500 EUR
Backstage Lounge — 5 Days PASS

Abonamentul “Backstage Lounge” ofera acces ultra-fast lane (cel mai rapid culoar de acces din festival) si posibilitatea de a privi show-ul de pe Main Stage de la lounge-ul dedicat artistilor, alaturi de vedetele tale preferate! Lounge-ul este o platforma elevata, cu cea mai buna vedere catre Main Stage, cu baruri private si toalete dedicate. Abonamentul ofera, de asemenea, posibilitatea de a rezerva o masa in Lounge. Include pretul biletului 389 EUR si comision de emitere 10 EUR.

600,00 EUR39900 EUR
Backstage Lounge — 1 Day Pass

Biletul Backstage Lounge 1 Day Pass ofera acces ultra-fast lane (cel mai rapid culoar de acces din festival) si posibilitatea de a privi show-ul de pe Main Stage de la lounge-ul dedicat artistilor, alaturi de vedetele tale preferate, pentru una dintre cele trei zile de festival, la alegere in momentul in care utilizezi biletul. Lounge-ul este o platforma elevata, cu cea mai buna vedere catre Main Stage, cu baruri private si toalete dedicate. Biletul ofera, de asemenea, posibilitatea de a rezerva o masa in Lounge. Include pretul biletului 189 EUR si comision de emitere 10 EUR.

300,00 EUR19900 EUR
CAMPING - 5 Days Pass

Spațiul de camping include:
- toalete și dușuri
- acces securizat pe baza brățării
- pază și supraveghere video
- lockere
- bar dedicat zonei de camping

Pentru a avea acces in zona de corturi ai nevoie și de bilet la festival. Include pretul biletului 39 EUR si comision de emitere 10 EUR.

80,00 EUR4900 EUR
Pre-pitched tent for 5 days

Bucură-te de zona de camping și tot ce oferă festivalul fără grija cortului! Alege să stai într-unul dintre corturile noastre pentru două persoane deja montate, cu doar 20 de euro/ noapte + tax.
Atenție! Este necesar ca ambele persoane care vor sta în cort să dețină un abonament de 5 zile la festival și un Camping Pass.
Include prețul biletului de 100 EUR și taxa de emitere de 10 EUR.

UPGRADE: VIP —> Backstage Lounge (5 Days Pass)

ATENTIE: ACESTA NU ESTE UN BILET, ci un UPGRADE la Backstage Lounge pentru participantii care au deja abonament VIP (5 Days Pass) achizitionat. La accesul in festival, participantul trebuie sa prezinte biletul VIP si Upgrade-ul, numele trecut pe ambele trebuind sa corespunda cu documentul de identitate al participantului. Include pretul biletului 110 EUR si comision de emitere 10 EUR.

UPGRADE: General Access —> VIP (5 Days Pass)

ATENTIE: ACESTA NU ESTE UN BILET, ci un UPGRADE la VIP pentru participantii care au deja abonament General Access (5 Days Pass) achizitionat. La accesul in festival, participantul trebuie sa prezinte biletul General Acces si Upgrade-ul, numele trecut pe ambele trebuind sa corespunda cu documentul de identitate al participantului. Include pretul biletului 150 EUR si comision de emitere 10 EUR.

UPGRADE: General Access —> Backstage Lounge (5 Days Pass)

ATENTIE: ACESTA NU ESTE UN BILET, ci un UPGRADE la Backstage Lounge pentru participantii care au deja abonament General Access (5 Days Pass) achizitionat. La accesul in festival, participantul trebuie sa prezinte biletul General Acces si Upgrade-ul, numele trecut pe ambele trebuind sa corespunda cu documentul de identitate al participantului. Include pretul biletului 270 EUR si comision de emitere 10 EUR.

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Organizatorul nu permite returul biletelor

Detalii

Din motive de securitate, vârsta minimă de la care poți participa la Beach, Please! 2024 este 14 ani. Daca ai intre 14 si 15 ani este necesar sa vi insotit de un adult/tutore legal, atat minorul cat si insotitorul trebuie sa achite bilet.

Beach, Please! 2024 va fi la un cu totul alt nivel! Cei mai mari artisti urbani vin in Costinesti! Anul acesta, vor urca pe scena: Wiz Khalifa, Yeat, Don Toliver, Chief Keef, Ice Spice, 6ix9ine, Trippie Redd, NLE Choppa, Gucci Mane, Rick Ross, City Morgue, Lil Pump SI MULTI ALTII! Hai la cel mai tare festival de la mare!